Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Ηρακλής - Πιερικός 6-0 (στα χρόνια της καρπαζιάς)


8 σχόλια:

  1. Την διοίκηση της πεντάρας δεν την ενδιαφέρει η ομάδα. Το καταλάβατε εκεί στην σκεπαστή ή να περιμένουμε και την εφτάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι στο γηπεδο σε αυτο το εντος με ενα πανι που θα τους ξεφτυλιζει μονο..και με ενα καλο συνθημα που θα φωναζουμε τιποτα αλλο!ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ!λαμογια σοβαρευτητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μετά την πεντάρα στο γήπεδο μας με παίκτη παραπάνω , ήρθε η εξάρα . Ντροπή κατάντια αίσχος αηδία εξευτελισμός.Να δούμε που θα σταματήσει η κατρακύλα? Αν δεν μπορεί η διοίκηση πρέπει να φύγει και να γίνει μια επιτροπή σωτηρίας , ώστε τουλάχιστον να προλάβουμε την καταστροφή για φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει μεγαλη σημασια φιλε μου γιατι οσο ποιο πολλα goal τοσο ποιο μεγαλος ο διασυρμος!Ολοι εχουν ευθυνη για τον σημερινο διασυρμο και για τον πρηγουμενο και γενικα για αυτα που γινονται!ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ!σημερα η αμυνα ηταν για τα πανηγυρια βασικα ολοι η ομαδα δεν εχει σημασια που παιζαμαι με μια ανωτερη ομαδα σε ροστερ επρεπε να παιξουν οτι ξερουν αυτοι δεν επαιξαν ουτε οπως παιζανε στην γειτονια οταν ηταν μικροι!φορατε την φανελα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ρε αιντε σκεφτειτε τι πρεπει να κανετε...μονο για καφεδες στο boga και για tatto και για μαλλι κλρανιο ειναι μαλλον!σοβαρευτητε ολοι σας ρεεεε και αν δεν μπορειτε φυγετε δεν θελουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας μια ομαδουλα οπως την εχετε καταντησει!ΟΥΣΤ!ολοι στο γηπεδο για να τους βρισουμε!ΠΙΕΡΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστας Παπαδόπουλος, εκτάκτως σήμερα Δευτέρα στις 18.00, στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM, στην εκπομπή "Η άλλη άποψη" του Γιάννη Φοροζίδη, με καλεσμένους και τους Σπύρο Σκούφα, Δημήτρη Πάππα και Άκη Δασκαλόπουλο. Μείνετε συντονισμένοι. Ακούστε και διαδικτυακά στο http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=653

    ΑπάντησηΔιαγραφή